Eigenlijk wil ik het niet over mijzelf hebben want het gaat om jou! maar als ik er toch een optie op mijn pagina voor heb, in het kort...

Mijn naam is Richard en ben als fotograaf woonachtig te Dronten en hou mij sins 1988 bezig met fotografie. Als kleine jongen werd ik al geïntrigeerd door enkel en alleen het fotorolletje en de daar uit voortkomende negatieven. Op mijn 14e jaar ben ik lid geworden van een fotoclub “Observo” te Bidinghuizen toen nog in de donkere kamer met ontwikkelaar en fixeer. De tijden zijn inmiddels wel veranderd en heb mijn analoge camera ingeruild voor een digitale camera. Met een digitale camera kunnen eenvoudig honderden foto’s op een rij worden gemaakt maar ik probeer zoveel als mogelijk mijn ervaring te gebruiken om uit elke click het beste resultaat te halen.Een goed resultaat komt alleen tot stand door een goede samenwerking tussen model en fotograaf Verder werk ik rustig en correct en respecteer mijn mede mens.

De meest foto’s op mijn website zullen gelabeld zijn met het eerste logo maar ook met het tweede logo komt voor, beiden vallen onder mijn werk.

logo kunstzichtlogo kunstzicht

Zie ook mijn blog, mijn vrije werk