Een boudoir fotoshoot voor jou als cadeau

Bij boudoir fotografie wordt jij 1 met je omgeving.

Boudoir fotoshoot in witte lingerie

Boudoir fotoshoot in witte lingerie

Ik had nog nooit eerder gehoord van boudoir fotografie hoorde ik hem zeggen. Bij boudoir denk ik snel aan meubeltjes liet ik hem weten. Dat klopt bevestigde hij mij en ik zal het je laten zien. Het werd al snel duidelijk dat bij boudoir fotografie niet alleen meubeltjes worden gefotografeerd maar ook een dame in prachtige lingerie.

“Voornamelijk vroeger wanneer een vrouw uit bad kwam en haar lingerie aan deed was dit de plaats om verder tot rust te komen en wat te eten. Het is een ruimte die tussen een slaapkamer en woonkamer in zit. Vaak staat er een zit/lig bankje met wat meubeltjes”

Observerend zie ik hem ondeugend naar mij kijken en de blik van zijn ogen zegt mij genoeg. Nee antwoorde ik overtuigend, boudoir fotografie is er voor modellen om reclame te maken voor lingerie en ik ben geen fotomodel!

Diezelfde avond nog trof ik een nieuw setje lingerie op ons bed aan met een flesje wijn en wat fruit. Even voelde ik mij ongemakkelijk maar werd ook nieuwsgierig hoe de lingerie mij zou staan. Een kreet klonk na de flits, heb je een foto gemaakt? Ja zij hij een echte boudoir foto…
Na het zien van de foto gemaakt op zijn smartphone werd het duidelijk dat we op zoek gingen naar een boudoir fotograaf.

Boudoir fotografie met handboeiBoudoir fotoshoot in witte lingerieBoudoir fotografie in witte lingerie

Ik ben mooi en mag er zijn!

Boudoir fotoshoot rode lingerie

Boudoir fotoshoot in witte lingerie

Nooit gedacht dat ik een boudoir fotoshoot zou gaan doen maar het is een feit.

Bij de boudoir fotoshoot heb ik duidelijk instructies en oefenmateriaal gekregen. 1 van die tips is het poseren voor een spiegel en dat valt nog best even tegen. Via een postorder bedrijf heb ik voor de boudoir fotoshoot mooie lingerie besteld dat mij best goed staat.
Langzamerhand krijg ik wat vertrouwen en komt de datum steeds dichterbij.
Bijna elke dag kijk ik even op de website elke keer lees ik weer wat nieuws ook lees ik een boekje over boudoir fotografie.

Op weg naar de fotostudio vraagt mijn man of ik gespannen ben en moet wel bekennen dat zo is.
Eindelijk is het zover en open ik de deur van de fotostudio. Een rustige vriendelijk boudoir fotograaf bied mij een kopje koffie aan en al snel valt de spanning van mij af.
Mijn man in de buurt een fotograaf die mij gerust stelt. De eerste klik is al een feit en het resultaat dat ik live mee kan kijken geeft mij steeds meer vertrouwen.

Woh wat een moment en wat een fantastische sfeer, flitsende lampen en ik de hoofdrol wie had nu gedacht, de boudoir fotoshoot vliegt voorbij en geniet er erg van.

Nu een half jaar later blader ik nog regelmatig door het fotoboek en herinner mij die mooi tijd, ik mag er zijn!

Er is geen relatie tussen model en review!

Boudoir fotografie in rode lingerieBoudoir fotoshoot in rode lingerie