40 rode rozen en een boudoir fotoshoot voor jou mijn schat! Prijzen & Boek je fotoshoot Boudoir Lingerie Glamour Naakt fotografie Foto blog Kunstzicht fotografie Hoogachtend 't Kunstzicht team

Een boudoir fotoshoot voor jou als cadeau

Boudoir Fotografie

39 rode rozen voor jou mijn schat en een Boudoir fotoshoot ( Boudoir fotografie )

Boudoir fotoshoot in witte lingerie

Boudoir fotoshoot in witte lingerie

Wat is de tijd toch snel voorbij gegaan, vandaag ben ik jarig.
Wat zijn we toch eigenlijk al weer lang bij elkaar.
Veel dromen die ik vroeger had zijn uitgekomen mijn gezin mijn kinderen maar zo zijn er ook veel in de frieskast komen te staan. Zouden deze dromen nog toegankelijk zijn?

Snel maar even aankleden, wat zou ik vandaag aantrekken want ik ben toch immers jarig.
Ik heb mijzelf er al bij neergelegd dat mijn kleding lijn afkledend moet zijn want andere kleding pas niet zo bij mij, wel bij mijn beste vriendin maar dat is anders Zij was atijd al zo…

Ondertussen krijg ik een chat berichtje van mijn man met ” gefeliciteerd schat ik bel je zo “. Ik ken hem zo goed dat ik weet dat er rode rozen op tafel zullen staan, elk jaar 1 erbij.

De kinderen zijn al beneden en help ze verder hun tas voor school te pakken. Bij het betreden van de woonkamer zie ik de 39 rozen al staan en volgend jaar zullen het er 40 zijn. Ik glimlach tevreden! Daar sta ik dan te kijken naar de rozen en een envelopje die er naast staat is vast weer een lieve kaart zoals hij dat elk jaar doet, deze open ik vanavond wel. Even twijfel ik de envelop te openen ik en besluit dit toch te doen, dit keer geen kaartje maar wat wel? een boudoir fotoschoot? is dat niet een luxe kamer in een Villa?Veel vragen maar nog geen antwoorden, al snel wordt het een en ander duidelijk bij het bekijken van website fotograaf , ik een boudoir fotoschoot?

Liefe schat wat vindt je van de rozen? De rozen zijn ok antwoord ik en blijf gereserveerd… zijn blik spreekt boek delen, ja schat het is je gegund een boudoir fotoshoot

Boudoir fotografie met handboeiBoudoir fotoshoot in witte lingerieBoudoir fotografie in witte lingerie

Ik ben mooi en mag er zijn!

Boudoir fotoshoot rode lingerie

Boudoir fotoshoot in witte lingerie

Nooit gedacht dat ik een boudoir fotoshoot zou gaan doen maar het is een feit.

Bij de boudoir fotoshoot heb ik duidelijk instructies en oefenmateriaal gekregen. 1 van die tips is het poseren voor een spiegel en dat valt nog best even tegen. Via een postorder bedrijf heb ik voor de boudoir fotoshoot mooie lingerie besteld dat mij best goed staat.
Langzamerhand krijg ik wat vertrouwen en komt de datum steeds dichterbij.
Bijna elke dag kijk ik even op de website elke keer lees ik weer wat nieuws ook lees ik een boekje over boudoir fotografie.

Op weg naar de fotostudio vraagt mijn man of ik gespannen ben en moet wel bekennen dat zo is.
Eindelijk is het zover en open ik de deur van de fotostudio. Een rustige vriendelijk boudoir fotograaf bied mij een kopje koffie aan en al snel valt de spanning van mij af.
Mijn man in de buurt een fotograaf die mij gerust stelt. De eerste klik is al een feit en het resultaat dat ik live mee kan kijken geeft mij steeds meer vertrouwen.

Woh wat een moment en wat een fantastische sfeer, flitsende lampen en ik de hoofdrol wie had nu gedacht, de boudoir fotoshoot vliegt voorbij en geniet er erg van.

Nu een half jaar later blader ik nog regelmatig door het fotoboek en herinner mij die mooi tijd, ik mag er zijn!

Er is geen relatie tussen model en review!

Boudoir fotografie in rode lingerieBoudoir fotoshoot in rode lingerie