Bij een glamour fotoshoot sta jij in focus!

Glamour fotografie

Glamour fotografie staat bekend door de speciale belichtings techniek. Tijdens een glamour fotoshoot draag je onder ander boa’s, hoedjes, hoge hakken en kettingen in traditionele poses. De suggestie van naaktheid verschild van andere genres omdat de nadruk meer op jouw licht en niet zo zeer op de omgeving.  Jouw  seksualiteit speelt bij fotografie een belangrijke rol  terwijl bij boudoir  een combinatie  van sensualiteit en jouw live style nadrukkelijk is. Er zijn nog andere details die de twee genres van elkaar onderscheiden.
Glamour wordt voornamelijk gekend door de soft-focus, diffuus lichten en vindt daarom hoofdzakelijk in de studio plaats. Tegenwoordig wordt glamour fotografie ook wel gezien als de oude vorm van boudoir fotografie.

Glamour fotoshoot

Tijdens een boudoir fotoshoot concentreren we ons meer op het lichaam, maar ook op je uitdrukking, want je uitdrukking blijft essentieel! Of het nu je benen zijn met hoge hakken of een portretfoto waarbij je opvallende lippenstift draagt, je kleding is bijzaak maar niet minder belangrijk. Of je nu een bedeesde glimlach hebt of een intense blik, we creëren de uitdrukking die bij jou past.

We besteden aandacht aan de plaatsing van je handen, schouders en kin. De focus van boudoir fotografie ligt op schoonheid en daarom is poseren essentieel. Het genre viert het menselijk lichaam en poseren is de sleutel tot die focus.

Bij een boudoir fotoshoot is het verstandig om extra aandacht te besteden aan de visagie, hoewel de nabewerking in het fotolab net zo belangrijk is. Haarscherpe foto’s, zoals gepresenteerd op onze website, dat is wat je mag verwachten van een boudoir fotoshoot, en dat is wat wij voor je gaan doen. Stel je voor een echte boudoir dame te zijn!

Bij een glamour fotoschoot is het dus verstandig wat extra aandacht te besteden aan de visagie hoewel de nabewerking in fotolab net zo belangrijk is. Haarscherpe foto’s zoals gepresenteerd op onze website dat is wat jij van een glamour fotoshoot mag verwachten en wij voor je gaan doen.

Stel je voor een echte glamour dame te zijn!

Een portret glamour fotoshoot maar nog steeds volledig, tijdloos en stijlvol op de foto!
Jij haarscherp en volledig in focus op de foto dat is wat ik voor je ga doen. Het is mijn taak jou te laten stralen.

Spreken de glamour foto’s op mijn website jou aan en kun jij jezelf voorstellen een glamour dame te zijn?

Wanneer je boeking is bevestigd ga ik je helpen in de voorbereiding op je glamour fotoshoot.
We kijken welke kleuren, lingerie en accessoires het beste bij jou past. Je kunt er ook voor kiezen om voor de glamour fotoshoot  een professionele visagiste/hairstyliste bij te boeken dan  worden je haren en make-up voor je gedaan. Zie ik ook de voordeel fotoshoot paketten

Het is gebruikelijk dat je voor de boudoir fotoshoot zelf de lingerie en accessoires regelt maar in de studio hebben we uiteraard ook attributen om net even de puntjes op de i te zetten.
Bij aanvang in de studio bekijken we samen wat je allemaal hebt meegenomen en stellen je wensen nog even ter sprake.

Je handen en de focus op je gezigt maken de plaat!

Marilyn Monroe

It's not true that I had nothing on. I had the radio on.

Het bewaren van de kostbare glamour foto’s was na de tijd van Marilyn Monroe geen gemakkelijk proces.
De bedrijven die de glamour fotoshoot organiseerden hebben zich regelmatig achter de oren gekrabd wanneer er perrongeluk een negatief van de foto werd beschadigd.
Het was moeizame proces van het ontwikkelen van foto’s voor kalenders, tijdschriften en andere media.
De folielagen werden met de hand gecorrigeerd voor afdrukken in kleur, resulterend in een meesterwerk van de printer.

error: Content is protected !!