Naakt fotograaf – artistiek bedekt of naakt, fetish, erotisch op de sensueel plaat

Naakt fotograaf

Als naakt fotograaf weet ik dat jouw wensen uit diverse genres in verschillende gradaties kunnen bestaan! Er is altijd een geschikte naakt fotoshoot die bij jouw wensen past. Of je nu onzeker, overtuigd,maatje meer of minder hebt naakt fotografie is voor iedereen toegankelijk. Bij naakt fotografie kun je je kwetsbaarder ofjuist machtig voelen en dan is het maar goed om te weten dat je bij mij als naakt fotograaf aan een vertrouwd adres bent en er veel ervaring in heb. Niets moet en veel mag tijdens de fotoshoot maar in je nette pak of jurk op de foto is wat anders dan weinig kleding of naakt zijn dus belangrijkis om te weten wat jij wilt!

Plan je fotoshoot

Van te voren spreken we alles af wat voor jou onder naakt fotografie valt maar ook wat je wel en niet wilt doen want jij bepaald je eigen erotische fotoshoot. Goede afspraken zorgen ervoor dat jij niet over je grenzen gaat maar zorgt er ook voor dat je krijgt waarvoor wat je komt! Verwacht niet dat ik je alle ideeën voor spiegel en dat jij daar in mee moet gaan, het is jouw fotoshoot en bepaalt zelf het geen je wilt doen, natuurlijk wanneer jij duidelijk bent over jouw wensen zullen wij je adviseren en begeleiden tijdens de fotoshoot want ik kijk immers door de camera en zie immers het resultaat van de fotoshoot.
Jouw mooie lichaam is een absolute inspiratiebron voor naakt fotografie. Iedereen is mooi en ijdel en wil zichzelf op eenbepaalde manier terug zien en dat is wat wij voor je gaan doen.  Met een esthetische of te wel artistieke naaktfoto zullen we je opnieuw verliefd maken op jouw mooie lichaam .

Naakt fotografie is geen porno!

Bij naakt fotografie is het dus acceptabel om met een borsten, tepels, billen zichtbaar naakt op de foto te staan. Je geeft prijs van je intimiteit maar je hebt nog genoeg mogelijkheden jezelf te bedekken. Kijk eens goed naar de foto’s op deze pagina en de manier waarop het model poses aan neemt. Je kunt jezelf nog prima verschuilen achter jezelf. Bij naakt fotografie gaat het voornamelijk dus om de artistieke stijl. Vaak worden  naaktfoto’s in schaduw gemaakt (low-key). Schaduw passen we toe wanneer we een lichaam’s deel dus minder naakt op de foto willen. Het gaat voornamelijk om de rondingen en delen van het lichaam en wordt de manier van belichting belangrijk. De poses die je aanneemt en een beetje bijdraaien kan al een heel ander effect geven.

EROTISCH, FETISH

Het is natuurlijk prima je grenzen te verleggen maar als fotograaf adviseer ik je daar goed over na te denken. Je grenzen goed af te tasten. Heb je spannende ideeën dan wil ik je vragen daar erg duidelijk over te zijn want het maakt nogal al een verschil wanneer jij je buik of anders je  geslachtsdeel op de foto wilt. Ik wil er ten alletijden zeker van zijn dat je deze grenzen goed hebt afgetast want over jegrenzen heen gaan komt meestal niet ten goede!

Gay, partners of single

Jullie zijn allemaal welkom maar ook hier gelt spreek samen  duidelijk af wat je wilt doen en je grenzen zijn. Het kan gebeuren 1 partner tijdens de fotoshoot zijn controlle over emotisch verliest en daardoor de grensen wilt verleggen. Als naakt fotograaf mag je van mij verwachten jullie grensen te bewaken en hier een halt toe roept.

Naakt fotografie

Door de geschiedenis heen toen er nog geen fotocamera’s bestonden lieten menig schilders zich al inspireren door het naakte menselijk lichaam. Rond 1536 werd Venus of Urbino geschilderd door de Italiaanse schilder Titian. Over het schilderij werd 2 jaar gedaan. Ook de Grieken hadden veel bewondering  in de beeldhouwkunst. Omdat de Grieken vonden dat mannen reiner zouden zijn dan vrouwen werden er vaak mannelijke naakt beelden gemaakt. Wanneer de eerste naakt foto’s werd gemaakt is niet geheel duidelijk maar dat zal rond 1851 zijn geweest toen de eerste fotocamera’s op de markt kwamen. Félix-Jacques Moulin was onder anderen een naakt fotograaf. De schoonheid van het naakte menselijk lichaam werd dus altijd al gewaardeerd. Naakt fotografie waarbij de lichteffecten de toon zetten op de rondingen en schoonheid van het lichaam. Het niet belichten of het niet fotograferen van bepaalde delen van het lichaam is absoluut de key.

 

GEEFT JE PARTNER EEN FOTOSHOOT KADO!

Bij veel relaties komt er een moment dat de spanning en verlangen naar elkaar wat op de achtergrond komt. Het druk bezig  zijn met dagelijkse  rompslomp, werk en misschien wel het ouderschap doet vergeten hoe mooi je bent. Bij het terug zien van je foto’s na een naakt fotoshoot doet je zelfbeeld goed. Het is heel erg in bij zowel vrouwen als mannen hun partner een naakt fotoshoot en fotoboek kado  te geven.

 

Bij naakt fotografie is mijn goal het sensuele, de tederheid en schoonheid van jou op de foto vast te leggen.

error: Content is protected !!