Boudoir fotoshoot.

“Een  Boudoir fotoshoot is in je mooiste lingerie voor de camera en het beste uit jezelf te halen”

Wat is Boudoir fotografie?

Bij Boudoir fotografie wordt al snel gedacht aan vrouwen in mooie sexy lingerie in een luxueuze ruimte waar origine de vrouwen zich konden omkleden, verzorgen en kwamen te rusten maar is tegenwoordig net zo goed toegankelijk voor mannen.

Zo luxueuze boudoir ruimte heeft kenmerken van zowel slaapkamer als douche.  Een luxe bankje of prachtige spiegel mogen hier niet missen en daarom zijn hotelkamers voor een boudoir fotoshoot zo populair.

De setting kan heel breed worden genomen waarin je op een tijdloze, stijlvolle, romantische of erotische manier wordt gefotografeerd. Je schoonheid als vrouw in een glamoureuze setting of je stoere uiterlijk als man in klassieke setting samengaand in een groter geheel!

De ronde vormen van het vrouwelijk lichaam maar ook de wat robuustere vormen van een man lenen zich prima voor een boudoir fotoshoot!

Voor wie is een Boudoir fotoshoot?

Zo’n fotoshoot is er voor iedereen of je nu man of vrouw bent. Je bent nooit te dik of te dun want iedereen is mooi precies zoals je bent.

Tijdens een boudoir fotoshoot draag je dus je mooiste lingerie en is tegenwoordig voor zowel man als vrouw in allerlei soorten beschikbaar. Een goede keuze voor een man is een stoere boxer of pikante bh en slip voor een vrouw.

Door het dragen van je mooiste lingerie is een boudoir fotoshoot laagdrempelig en voor iedereen  goed te doen.

Een Boudoir fotoshoot is dus een uitstekend alternatief als je niet naakt op de foto wilt maar wel prachtige sensuele  foto’s van je zelf wilt.

Een geweldig moment in je leven waar je met trots en veel plezier op zult terug kijken.

We zullen er alles aan doen om jou het beste gevoel te geven met een eindresultaat dat je doet stralen.

Je bent mooi en bent het waard!

Waarom om zou ik een boudoir fotoshoot doen?

Een boudoir fotoshoot is net zoiets als je welverdiende vakantie boeken naar je favoriete vakantie adres.

Misschien vindt jij dat er nog niets te vieren is en een boudoir fotoshoot veel te ver weg is? Een fotoshoot is juist zo leuk om op elk moment te doen! Trakteer jezelf op een extra lingerie setje want 1 setje tijdens de boudoir fotoshoot is misschien wat magertjes.

Jezelf dus helemaal terugvinden op de manier die het beste bij jou past in je mooiste lingerie, daarbij is het een geweldige ervaring en enorm goed voor je zelfvertrouwen.

Je kunt ook je partner verrassen met een mooi album vol fantastische boudoir foto’s!

Hoe plan ik mijn boudoir fotoshoot?

Je kunt jezelf goed voorbereiden door op internet naar boudoir foto’s te zoeken in de stijl en sfeer je aanspreekt en deze met ons te delen zodat je wensen van te voren bij ons bekend zijn.

Ook de lingerie of locatiekeuze hebben we overlegd, misschien heb je wel bepaalde wensen of heb jezelf een prachtige slaapkamer. De shoot kan ook gewoon bij je thuis in je eigen omgeving.

Je hoeft geen model te zijn om leuke poses aan te nemen. Een beetje oefenen kan geen kwaad! Voor een man is een wat nonchalante houding heel geschikt terwijl een vrouw prima zelfverzekerd mag stralen.
Voor de fotoshoot begin even een leuk gesprek om nog even op een lijn te komen zodat ik je op mijn best kan begeleiden.

Het dragen van een beetje make-eip is zeker te adviseren. Mocht je hierbij hulp nodig hebben laat het ons weten!

Het beste resultaat van jouw fotoshoot is de belofte die ik je kan doen.

Tegenwoordig worden bij Kunstzicht bijna alle boudoir fotoshoots gehouden op  hotel kamers.

Hotelkamers zijn er in zoveel meer smaken dan enkel 1 fotostudio. Een mooi hotelkamer is bij uitstek dus erg geschikt voor een boudoir fotoshoot want het gaat uiteindelijk om het totaal plaatje!

Boudoir fotografie is voortgevloeid uit de modefotografie, reclamefotografie en lifestylefotografie

Boudoir zwangerschaps fotoshoot

Het grootste geluk in je leven en alle symptomen zijn zichtbaar, je mooie ronde buik waar je kindje op je wacht.

Als aankomende moeder zul je stralen van geluk. Het zwanger zijn en het puur vrouw zijn is het mooiste wat je kan overkomen.

Voor je het weet heb je je kindje in je armen vergeet niet het moment dat je zwanger bent vast te leggen tijdens een zwangerschaps boudoir fotoshoot.

Alle herrieneringen vast gelegd van dit bijzonder moment in je leven

lingerie fotoshoot

Een lingerie fotoschoot gaat veelal zonder attributen behalve dan je mooi lingerie die samengaat met je schoonheid.

Tijdloos een witte of zwarte achtergrond, helemaal verlicht of met veel schaduw. De sfeer van het licht dat jou laat schijnen.

Een lingerie fotoshoot enkel en alleen met jou in de hoofdrol!

Ben je op zoek naar een boudoir of te wel lingerie fotograaf twijfel niet langer en neem contact met ons op. Je bent van harte welkom voor een fantastische fotoshoot.