Een Boudoir fotoshoot is poseren  in je mooiste lingerie in stijlvolle posities op een bed of een stoel.

BOUDOIR FOTOGRAAF

Voor een boudoir fotograaf is een boudoir fotoshoot  alleen geslaagd wanneer jij met een hoera gevoel jouw prachtige foto’s in ontvangst neemt.

Als fotograaf heb ik al heel veel verschillende mensen in lingerie voor mijn camera gehad en weet dus dat verschillende emoties door je heen kunnen gaan.

Door mijn ervaring  als mannelijk fotograaf ben ik er bewust van dat een vrouw anders naar en geslaagde fotoshoot kan kijken dan een man.

Een vrouwelijk fotograaf zal de fotoshoot wat meer op jouw gevoel afstellen terwijl een man meer geneigd is om de boudoir fotoshoot een sexy tintje te geven, persoonlijk vindt ik een balans de beste keuze.

Bij Boudoir fotografie fotograferen we vrouwen of mannen  in mooie sexy lingerie in een luxueuze hotelkamer of gewoon in een studio op een bankje of een mooi kleed.

De setting van een boudoir fotoshoot kan heel breed zijn, zo kun  je op een tijdloze, stijlvolle, romantische of erotische manier worden gefotografeerd. Je schoonheid als vrouw in een glamoureuze setting of je stoere uiterlijk als man in klassieke setting die samengaan in een groter geheel!

De ronde vormen van het vrouwelijk lichaam maar ook de wat robuustere vormen van een man lenen zich prima voor een boudoir fotoshoot!

BOUDOIR FOTOSHOOT

Een boudoir fotoshoot is er voor mannen en vrouwen boven de 18 jaar. Je bent nooit te dik, te dun, te lang of te kort want iedereen is mooi precies zoals je bent.

Tijdens een boudoir fotoshoot draag je dus je mooiste lingerie of misschien zelfs iets spaanders waar jij je goed bij voelt. Een goede keuze voor een man is een stoere boxer of een pikanete bh en slip voor een vrouw.

Door het dragen van je mooiste lingerie is een boudoir fotoshoot laagdrempelig en voor iedereen  goed te doen.

Een Boudoir fotoshoot is dus een uitstekend alternatief als je niet naakt op de foto wilt maar wel prachtige sensuele  foto’s van je zelf wilt.

Trakteer jezelf een boudoir fotoshoot.

Misschien vindt jij dat er nog niets te vieren is en een boudoir fotoshoot veel te ver weg? Een fotoshoot is juist zo leuk en kan elk moment!

Een boudoir fotoshoot is net zoiets als een korte vakantie naar je favoriete vakantieadres. Een geweldig moment in je leven die je opnieuw ervaart tijdens het terugkijken in je fotoboek. Vastgelegd voor altijd!

Trakteer jezelf op een extra lingerie setje want een mooi setje is altijd een goede investering.

Ik zal er alles aan doen om jou het beste gevoel te geven met een eindresultaat dat je doet stralen.

Je bent mooi en bent het waard!

Je kunt ook je partner verrassen met een mooi album vol fantastische boudoir foto’s!

Hoe plan ik mijn boudoir fotoshoot?

Je kunt jezelf goed voorbereiden door op internet naar boudoir fotografie foto’s te zoeken in de stijl en sfeer die je aanspreekt en deze met mij te delen.

Standaard ben je welkom in mijn studio waar een bankje, stoeltje of een mooi kleed aanwezig is maar mocht  meer zien in een luxueuze omgeving is een hotelkamer de beste keuze.

Je hoeft geen model te zijn om leuke poses aan te nemen. Een beetje oefenen kan geen kwaad! Voor een man is een wat nonchalante houding heel geschikt terwijl een vrouw prima zelfverzekerd mag stralen.

Het dragen van een beetje make-up is zeker te adviseren.

“EEN  BOUDOIR FOTOSHOOT IS IN JE MOOISTE LINGERIE VOOR DE CAMERA EN HET BESTE UIT JEZELF TE HALEN”

boudoir fotograaf in hotel

Boudoir fotografie is voortgevloeid uit de modefotografie, reclamefotografie en lifestylefotografie

Boudoir zwangerschaps fotoshoot

Het grootste geluk in je leven en alle symptomen zijn zichtbaar, je mooie ronde buik waar je kindje op je wacht.

Als aankomende moeder zul je stralen van geluk. Het zwanger zijn en het puur vrouw zijn is het mooiste wat je kan overkomen.

Voor je het weet heb je je kindje in je armen vergeet niet het moment dat je zwanger bent vast te leggen tijdens een zwangerschaps boudoir fotoshoot.

Alle herrieneringen vast gelegd van dit bijzonder moment in je leven

lingerie fotoshoot

Een lingerie fotoschoot gaat veelal zonder attributen behalve dan je mooi lingerie die samengaat met je schoonheid.

Tijdloos een witte of zwarte achtergrond, helemaal verlicht of met veel schaduw. De sfeer van het licht dat jou laat schijnen.

Een lingerie fotoshoot enkel en alleen met jou in de hoofdrol!

Ben je op zoek naar een boudoir of te wel lingerie fotograaf twijfel niet langer en neem contact met ons op. Je bent van harte welkom voor een fantastische fotoshoot.

error: Content is protected !!