naakt fotoshoot op Urbex locatie

Door de jaren heen kijk ik altijd uit naar leuke samenwerkingen met een model voor een mix Urbex en sensual art-fotografie, ik kan eerlijk zeggen dat dit er zo 1 was.

Vroeg in de auto op weg naar België, eerder schreef ik al over mijn voorliefde voor België.

Goede voorbereiding en goede afspraken met het fotomodel is het halve werk. Urbex locaties zijn over het algemeen in slechte staat en een flinke wond zou je zo kunnen oplopen en dan te bedenken dat het model ook nog eens naakt is.

Fijn dat het model ervaring had en aan alles had gedacht, zo kon ik mij meer richten op het licht en zijn op de poses en haar veiligheid.

Hoewel ik altijd wel mijn mobiele flitsapparatuur  bij mij heb had ik mij voorgenomen niet te flitsen Het licht op deze locatie varieerde nog al eens, ISO 3200, diafragma 4 en een sluitertijd van 1/30 seconde kwam voor…
Een nog lagere diafragma was niet wenselijk, je wilt uiteindelijk ook nog wat van de locatie zien!