Sensual foto kunst.

Je overweegt vast niet om naakt of in lingerie op de foto te gaan om een fotoboek met prachtige foto’s te laten maken? of…

Ready to fotoshoot?

Regelmatig twijfelen mensen of zij het juiste figuur of uiterlijk hebben om naakt of in lingerie op de foto te gaan.
Inmiddels heb ik al lang bewezen dat iedereen (18+) geschikt is voor een fotoshoot naakt of in lingerie!
Naakt of in lingerie voor de camera staan kan voor de eerste keer best een beetje spannend zijn maar in verschillende maten en kleurtjes heb ik mensen hierin gefotografeerd en beloof je een vertrouwde en ontspannen sfeer.
Een naakt of in lingerie fotoshoot die bij jou past dat is waar ik veel ervaring in heb en voor je ga doen.

Er is altijd een thema dat bij je past

ER IS ALTIJD WEL EEN THEMA DAT BIJ JE PAST!
Mijn doel is van jou de mooiste foto’s te maken op een manier die bij jou past en laat stralen. Mijn advies is om jezelf goed voor te bereiden en mijn website door te lezen want een lingerie of naakt fotoshoot doe je misschien maar 1 maal in je leven. Er zijn diverse mogelijkheden en altijd wel een thema dat bij jouw past! Misschien heb jezelf al prachtige naakt, boudoir of glamour foto’s op internet gevonden. Schroom niet deze  foto’s met mij te delen want zo leer je mij jouw wens te laten uitkomen.

Omdat het voor de meeste mensen niet een gewoonte is om voor de camera te staan is het verstandig voor de spiegel thuis wat te oefenen. Door te oefenen zul jij je tijdens de fotoshoot letterlijk beter in je vel voelen! Poseren voor de camera is best een hele klus dan is het maar goed om te weten dat ik je in mijn beste kunnen begeleid. Bij een naakt fotoshoot zul je andere poses aannemen dan bij een lingerie fotoshoot! Met een beetje voorbereiding en mijn begeleiding tijdens het poseren hoef je jezelf dus geen zorgen te maken.

Er zijn diverse thema mogelijkheden en altijd wel een thema die bij jouw, past!

Als jij je laat naakt fotograferen kun je maar beter bij een vertrouwd adres voor de camera staan. Naaktfotografie is toch een stapje verder dan gewoon poseren. Bij een professionele naakt fotograaf zullen je foto’s beveiligd worden opgeslagen en niet meer dan 2 jaar worden bewaard, hier is een wet voor. Let wel dat een amateur fotograaf je foto’s nooit hoeft te verwijderen en deze dus altijd en overal gepubliceerd kunnen worden. Het naakte lichaam blijft toch iets persoonlijks en iedereen gaat daar ook anders mee om.

Begin met een idee zoals een moodbook.  Zomaar naakt voor de camera staan zal je minder mooie foto’s opleveren.
Wanneer je zelf eerst wat huiswerk doet zal dit leiden tot een beter resultaat . Zoek voorbeelden erbij, schrijf het voor jezelf eens uit.

Als alles je precies weet hoe jij erotisch op de foto wilt dan is dit het moment contact met mij op te nemen en zal ik je vragen hoe je gefotografeerd wilt worden.  Wat voor soort model ben je? Misschien ben je bescheiden of juist pittig…

Veel modellen zijn  vrouwelijk  maar ook van  het mannelijk lichaam zijn naakten prachtige naakt foto’s te maken. Een Spierbundel of strakke billen kan een krachtige foto opleveren. Iets totaal anders dan de zachtheid van een vrouwelijk lichaam.

Naaktfotografie

Naakt fotografie is gewoon wie je bent en heeft een breed spectrum aan poses en belichting  , lees verder

Boudoir fotoshoot

Boudoir fotografie is lifestylefotografie en speelt de omgeving ook een belangrijke rol, lees verder

Glamour fotografie sta jij in focus en is meer georiënteerd op jou portret of op delen van je lichaam, lees verder 

Enthousiast geworden en zin in een naakt of lingerie fotoshoot?
Wat neem je mee?

Wanneer je een naakt fotoshoot gaat doen hoef je natuurlijk geen lingerie mee te nemen maar adviseer je ook deze dag geen lingerie te dragen! Lingerie laat striemen op je lichaam achter en dat zien we niet graag terug op je foto’s. Bij een Lingerie fotoshoot licht het natuurlijk voor de hand je mooiste lingerie mee te nemen! Het is ook atijd leuk een nieuw lingerie setje aan te schaffen, ik adviseer 2 lingerie sets mee te nemen.
Vergeet je Badjas niet want tijdens de pauzes naakt  rond lopen is niet zo fraai.

 

p.s Jezelf scheren vlak voor de fotoshoot is ook niet zo goed idee want de huid zal er mogelijk rood en geïrriteerd uit komen te zien.

Het belangrijkste, vergeet niet je hoede humeur mee naar de fotostuido te nemen! Zorg dat je goed uitgerust en blij bent tijdens de fotoshoot!
Jouw moment, jouw speciale dag is aangekomen!
In de fotostudio of Hotel kamer

Je bent aangekomen in mijn fotostudio of Hotel kamer. Bij aanvang drinken we nog even wat en nemen we de fotoshoot nog even door. Tijdens de lingerie of naakt fotoshoot zie ik al snel welke poses het beste bij jou passen en zal je voortdurend instructies geven. Voel je vrij tijdens de fotoshoot want je poses zijn altijd goed. Door middel van een scherm kijk je tijdens de fotoshoot mee en bespreken we regelmatig het resultaat.

Heerlijk nagenieten!

Heerlijk nagenieten!
Genieten van jou foto's

Na de fotoshoot lukt het meestal binnen 24 uur een overzicht van de mooiste en spontaanste maar nog onbewerkte foto’s te sturen(140 px, jpg) (via mail). Afhankelijk hoeveel foto’s je hebt besteld zul je jouw top foto’s gaan selecteren die ik vervolgens voor je ga bewerking. In maximaal 14 werkdagen krijg je jou prachtige foto’s geleverd. Heerlijk nagenieten bij het terug zien van je foto’s want jij bent immers die prachtige persoon!

*De foto’s worden 2 jaar bewaard en gebeurd op een veilige server in een bestand met wachtwoord.

Heerlijk nagenieten, jou fotoboek!
Tips

Heerlijk nagenieten, jou fotoboek!
TIPS
EEN NAAKT FOTOSHOOT OF EEN LINGERIE FOTOSHOOT IS OOK LEUK OM KADO TE GEVEN!HOU COUPONS VOOR KORTING IN DE GATEN.

Nadat je een naakt of lingerie fotoshoot hebt aangekocht kunnen we gaan plannen.
Hou er echter wel rekening mee dat de doorlooptijd van fotostudio Dronten 2 tot 3 weken normaal is.

De Wet

Als erotisch fotograaf wil ik je helpen je droom te laten uitkomen om je naakt of in lingerie te fotograferen maar er zijn een aantal dingen waar je even bij stil moet staan. We kunnen niet zomaar iedereen naakt fotograferen. De wetgeving in Nederland zegt daar wat over en dat is maar goed ook!

Voor het fotograferen en poseren is er de auteurswet en het portretrecht. Bij naakt fotografie komt ook het wetboek van strafrecht om de hoek kijken.

Volgens de wet ben je onder de 18 jaar minderjarig en heb je voor veel dingen toestemming van je ouders nodig om bepaalde dingen te doen en meerderjarig wanneer je 18 jaar of ouder bent. Je kunt dan zelf beslissingen nemen zonder je ouders daarover te laten mee beslissen.

Ons standpunt is simple, Kunstzicht is erotisch fotografie en ben je welkom wanneer je 18 jaar of ouder bent! Wanneer je jonger bent  bedenk dan goed wat de gevolgen kunnen zijn want  dit zou je een hoop vervelende publiciteit kunnen opleveren!

error: Content is protected !!