De betekenis van boudoir fotografie doorbreken…

 

Boudoir Fotografie is een fotosessie waarbij je verleidelijke outfits, lingerie, jurken draagt, of zelfs schaars gekleed gaat en je foto’s laat maken. De fotograaf en het model zullen samenwerken om mooie, sexy, zelfverzekerde beelden van jezelf te creëren.
Je schoonheid als vrouw in een glamoureuze setting of je stoere uiterlijk als man in klassieke setting samengaand in een groter geheel!

 

De Wikipedia-definitie is: “Boudoirfotografie, of sensuele fotografie, is een fotografische stijl met intieme, sensuele, romantische en soms erotische beelden van haar onderwerpen in een fotografische studio, slaapkamer of privé-kleedkamer omgeving, voornamelijk bedoeld voor het privé genot van de onderwerp en zijn of haar romantische partners.”

 

Het idee achter een Boudoir-fotosessie mist en absoluut de impact die het heeft op ONSZELF vergeet die een Boudoir-fotosessie kan hebben. Alleen jij kunt aan het eind van de dag precies uitleggen wat een boudoir sessie voor jou betekent.

 

Een groot deel van mensen worstelen met hun lichaamsbeeld. Niet met allemaal dezelfde klachten (te klein, te groot, te lang, te kort, cellulitis, de vorm van de neus, etc.), maar de lijst is eindeloos. Het maakt niet uit hoe hun partner, vrienden of familie hun onvolkomenheden zien als wat hen maakt tot wie ze zijn.Waar het op neerkomt, is dat elke persoon zijn eigen ergste criticus is en iets over zichzelf kiest, ongeacht hoe ze van buiten of binnen zijn.

 

boudoir fotografie gaat niet alleen over JOU (& lichaamspositiviteit), maar het gaat ook over empowerment en liefde voor de huid waarin je je bevindt.

 

De “prachtige, glamoureuze en zelfverzekerde JIJ.”
Herinner je je die persoon nog of ken je hem zelfs?

 

Misschien niet. Boudoir Fotografie kan je helpen om opnieuw contact te maken met de persoon die je je niet meer herinnert, of die je het gevoel hebt verloren te zijn.

 

Het zal je helpen jezelf te zien zoals je werkelijk bent, zoals de mensen die van je houden je zien.

 

name: https://www.kunstinzicht.nl/

Het gaat om jou en je lichaam.

Het gaat om het beeld dat je van jezelf hebt.

Het gaat over zelfvertrouwen en uit je comfortzone komen.

Het gaat erom jezelf te vieren zoals je bent.

Het gaat over vertrouwen en een ``laat het gaan``-houding.

Het gaat over empowerment en trots.

Het is een uniek cadeau aan jezelf.

Het kan een hoop plezier zijn. Geloof me!

Mijn doel is om een ervaring te bieden die je een fantastisch gevoel geeft en meer kracht geeft om verder te gaan dan de functies die je hebben gemaakt tot wie je nu bent.

Boudoir Lingerie Glamour Naakt fotografie
error: Content is protected !!