Erotische fototoshoot fabriek

Al even liep het gesprek met dit modellen team om een prachtige erotische fotoshoot uit te werken  voor de blog van Kunstzicht.nl en de ideeën groeide met de dag.
Nadat we het moodbook hadden uitgewerkt werd duidelijk  hoe de erotische fotoshoot eruit zou komen te zien en de Goal was om de fotoshoot te houden op een stijlvolle locatie iets anders dan de fotostudio of een hotelkamer en kwamen uit bij deze oude fabriek.

Nadat we ons bij de beheerder hadden gemeld werd het tijd om de oude fabriek te verkennen, wel even uitkijken want voor een groot deel is de fabriek in verval. Na de eerste set foto’s werd al snel duidelijk met wat voor talenten we te maken hadden. De klik was er over en weer en dat is zeker zo belangrijk voor het eindresultaat.
Persoonlijk hou ik ervan om een wat lugubere sfeer neer te zetten of in ieder geval het modellen team te trekken in de omgeving waar ze poseren, de omgevingen mag er gewoon zijn. Wanneer de modellen dan ook tattoos hebben is het natuurlijk geweldig ze te combineren met graffiti er naast, na mijn mening is dat doel in ieder geval gelukt.

Het gebeurd niet vaak dat ik mezelf terug zie op een foto maar in dit geval dank aan het team zelf die van de set een foto maakte, bedankt!error: Content is protected !!