Artistiek Naakt en Bondage

In mijn aanpak van fotoshoots met bondage, waarbij ik in de studio werk met touw  staat het proces van inwikkeling en het tot stand brengen van een vertrouwelijke samenwerking centraal. Voorafgaand aan de shoot voer ik een  gesprek met het model, waarin we de gewenste stijl, emoties en specifieke ideeën bespreken.

Het creëren van de juiste atmosfeer in de studio is van belang.
Bij het werken met touw is het inwikkelen van het model een kunst op zich. Poses worden expliciet gekozen, rekening houdend met de esthetiek van het touwwerk, terwijl het model zich comfortabel en veilig voelt. Hierbij is wederzijds vertrouwen van essentieel belang.

Het respect voor het model als individu staat voorop, en ik ben me er continu van bewust dat een correcte samenwerking gebaseerd is op wederzijds respect en vertrouwen. Mijn doel is niet alleen om visueel boeiende beelden vast te leggen, maar ook om een omgeving te creëren waarin het model zich gehoord en gerespecteerd voelt.

Dit is een kunstvorm waarbij de wikkels van het touw niet alleen fysiek, maar ook symbolisch een band van vertrouwen en samenwerking vertegenwoordigen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.error: Content is protected !!