Naakt fotoshoot – artistiek bedekt of naakt op de sensueel plaat

Naakt fotografie

Door de geschiedenis heen toen er nog geen fotocamera’s bestonden lieten menig schilders zich al inspireren door het naakte menselijk lichaam. Rond 1536 werd Venus of Urbino geschilderd door de Italiaanse schilder Titian. Over het schilderij werd 2 jaar gedaan. Ook de Grieken hadden veel bewondering  in de beeldhouwkunst. Omdat de Grieken vonden dat mannen reiner zouden zijn dan vrouwen werden er vaak mannelijke naakt beelden gemaakt. Wanneer de eerste naakt foto’s werd gemaakt is niet geheel duidelijk maar dat zal rond 1851 zijn geweest toen de eerste fotocamera’s op de markt kwamen. Félix-Jacques Moulin was onder anderen een naakt fotograaf. De schoonheid van het naakte menselijk lichaam werd dus altijd al gewaardeerd. Naakt fotografie waarbij de lichteffecten de toon zetten op de rondingen en schoonheid van het lichaam. Het niet belichten of het niet fotograferen van bepaalde delen van het lichaam is absoluut de key.

 

Naakt fotograaf

In je nette pak of jurk op de foto is wat anders dan weinig kleding of naakt zijn. Bij naakt fotografie kun je je kwetsbaarder voelen en dan is het maar goed om te weten dat je bij mij als naakt fotograaf aan een vertrouwd adres bent en er veel ervaring in heb. Of je nu onzeker of juist heel overtuigd bent, of je nu een maatje meer of minder hebt  het is goed om te weten dat iedereen mooi is!  Over een goede naaktfoto is nagedacht en zorgvuldig stellen we een moodbook samen die bij je past. Jou mooie lichaam is een absolute inspiratie bron voor naakt fotografie. Iedereen is mooi en ijdel en wil zichzelf op een bepaalde manier terug zien en dat is wat wij voor je gaan doen.  Met een esthetische of te wel artistieke naaktfoto zullen we je opnieuw verliefd maken op jou mooie lichaam .

Naakt fotografie is geen porno!

Bij naakt fotografie is het dus acceptabel om met een borsten, tepels, billen zichtbaar naakt op de foto te staan. Je geeft prijs van je intimiteit maar je hebt nog genoeg mogelijkheden jezelf te bedekken. Kijk eens goed naar de foto’s op deze pagina en de manier waarop het model poses aan neemt. Je kunt jezelf nog prima verschuilen achter jezelf. Bij naakt fotografie gaat het voornamelijk dus om de artistieke stijl. Vaak worden  naaktfoto’s in schaduw gemaakt (low-key). Schaduw passen we toe wanneer we een lichaam’s deel dus minder naakt op de foto willen. Het gaat voornamelijk om de rondingen en delen van het lichaam en wordt de manier van belichting belangrijk. De poses die je aanneemt en een beetje bijdraaien kan al een heel ander effect geven.

GEEFT JE PARTNER EEN FOTOSHOOT KADO!

Bij veel relaties komt er een moment dat de spanning en verlangen naar elkaar wat op de achtergrond komt. Het druk bezig  zijn met dagelijkse  rompslomp, werk en misschien wel het ouderschap doet vergeten hoe mooi je bent. Bij het terug zien van je foto’s na een naakt fotoshoot doet je zelfbeeld goed. Het is heel erg in bij zowel vrouwen als mannen hun partner een naakt fotoshoot en fotoboek kado  te geven.

 

Website models en fotografen

Webitse voor maken moodbook

Bij naakt fotografie is mijn goal het sensuele, de tederheid en schoonheid van jou op de foto vast te leggen.