Boudoir Lingerie Glamour Naakt fotografie Prijzen & Boek je fotoshoot foto blog kunstzicht fotografie Hoogachtend 't Kunstzicht team

Naaktfotografie Artistiek low-key

Naaktfotografie Nachtelijk sfeertje.

Low-key leent zich prima voor naakt fotografie maar ook deze belichting kent een heel spectrum van lichtval en licht hardheid.

Ik moet mij soms bedwingen om de belichting niet bijna helemaal uit te zetten of de Photoshop belichting helemaal naar links te zetten maar in dit geval heb ik gekozen voor een wat meer nachtelijk sfeertje.

Met veel plezier heb ik samen met Kim in de studio dit naaktfotografie project uitgewerkt en de samenwerking was fantastisch.
Soms heb je geluk dat je een visa en een model in 1 persoon hebt en ik kan niet anders zeggen een natuur talent!

 

 

Artistiek naakt low-key

Artistiek naakt low-key

Artistiek naakt low-key

Naaktfotografie

Artistiek naakt low-key

Camera:

Diafragma: f 11
Sluitertijd: 1/160
Iso: 100

Een hoger diafragma getal buigt het licht meer af en dat is ideaal voor onder andere flitsfotografie en low-key fotografie, het ligt contrast wordt er hoger door maar ook de Sweet-spot range van mijn camera ligt rond dit getal.

De sluitertijd is voor flitsfotografie ook afhankelijk wat voor flitsers er worden gebruikt in dit geval ligt de synchronisatie tijd iets lager dan ik heb ingesteld (1/160), in feite is het gordijn van de camera al weer wat aan het dicht gaan voor de flits komt en mijn ervaring is dat het een aardig effect oplevert.

Hoe lager het ISO getal hoe minder ruis, mijn camera gaat niet lager dan ISO 100.

Studio:

De flitser rechts voor is de hoofdflitser en de flitser links achter gebruik ik om het model los te krijgen van de achtergrond.

De flitser rechts voor heb ik door middel van een Grijs-kaart ingesteld, dit is een persoonlijke keuze.

Op het histogram van de camera zal deze iets voor het midden links staan.

De flitser links achter staat 1 stop minder hard.

Studio foto opstelling low-keyerror: Content is protected !!