Lingerie fotografie of tewel Boudoir fotografie kent bijzondere “geheimen”, iedereen is mooi voor een Boudoir fotoshoot

Boudoir fotografie

Boudoir fotografie is heel wat anders dan naakt fotografie en kent ook heel andere “geheimen”. In tegen stelling tot naakt fotografie wordt bij lingerie fotografie het lichaam bedekt of zo gezegd versierd. De verborgenheid, het onbekende door het dragen van lingerie op je lichaam geeft een extra demency.
Boudoir fotografie is niet alleen voor filmsterren die voor bekende modetijdschriften poseren. Boudoir fotografie is toehankelijk voor iedereen en laat zien hoe mooi je bent, het is zeker iets voor jou!

Lingerie is steeds populairder geworden

Lingerie fotografie, Boudoir fotografie

Voordat lingerie fotografie populair werd is het leuk om te weten dat er vroeger geen lingerie was. Voornamelijk werden vroeger om praktische redenen korsetten gebruikt waar Lady Duff-Gordon verandering in bracht. Lady Duff Gorden ontwikkelde de eerste lingerie om uiterlijk en hygiënische redenen. Door het nieuwe concept van lingerie werd het als een snel mode en mocht dus gezien worden als aantrekkelijk. In de begin jaren was lingerie erg groot maar werd steeds kleine en modieuzer. Vandaag de dag is er zelfs lingerie dat als bovenkleding fungeert.

Boudoir fotografie is voortgevloeid uit de modefotografie, reclamefotografie en lifestylefotografie

Boudoir fotoshoot is laag drempelig

Lingerie fotografie of te wel Boudoir fotografie komt veel voor en heeft een lage drempel terwijl bij naakt fotografie de drempel gevoelsmatig wel wat hoger ligt. Als naakt fotografie een drempel te hoog is, is boudoir fotografie een uitstekend alternatief want je  bent minder kwetsbaarder en voelt je letterlijk minder bloot. Het geen wat je wilt verbergen heb je met lingerie al gedaan, de combinatie van jouw en je lingerie maakt het plaatje compleet. In lingerie op de foto, je mooiste setje die precies bij je lichaam past en niet te strak of te los zit Lingerie is mooie aanvulling op je eigen lichaam want je hebt zelf in de hand welke lingerie je gaat aanschaffen. Een normale slip, string of een pikante bh zijn prima keuzes.Bij lingerie fotografie vindt ik het persoonlijk mooier om met meer licht te werken. Schaduwen kunnen nog steeds erg mooi zijn maar het gaat uiteindelijk om het totaal plaatje.

Boudoir fotoshoot

Een boudoir fotoshoot is herkenbaar door de attributen die tijdens de fotoshoot gebruikt worden zoals een leuk bankje of een mooie stoel.
Je schoonheid samengaand in een groter geheel!

Een prachtig cadeau voor jezelf of je partner waar je uren naar zult kijken.

Een boudoir fotoshoot is een geweldig moment in je leven waar je met trots en veel plezier op zult terug kijken.
We zullen er alles aan doen om jou het beste gevoel te geven met een eindresultaat dat je laat stralen.

Je bent mooi en bent het waard!

Boudoir zwangerschaps fotoshoot

Het grootste geluk in je leven en alle symptomen zijn zichtbaar, je mooie ronde buik waar je kindje op je wacht.

Als aankomende moeder zul je stralen van geluk. Het zwanger zijn en het puur vrouw zijn is het mooiste wat je kan overkomen.

Voor je het weet heb je je kindje in je armen vergeet niet het moment dat je zwanger bent vast te leggen tijdens een zwangerschaps boudoir fotoshoot.

Alle herrieneringen vast gelegd van dit bijzonder moment in je leven

lingerie fotoshoot

Een lingerie fotoschoot gaat veelal zonder attributen behalve dan je mooi lingerie die samengaat met je schoonheid.

Tijdloos een witte of zwarte achtergrond, helemaal verlicht of met veel schaduw. De sfeer van het licht dat jou laat schijnen.

Een lingerie fotoshoot enkel en alleen met jou in de hoofdrol!

Ben je op zoek naar een boudoir of te wel lingerie fotograaf twijfel langer en neem contact met ons op. Je bent van harte welkom voor een fantastische fotoshoot.